Johdinreitin tutkaus - paketti

Johdinreitin tutkaus - paketti

12,488.08

Sis.ALV 24%

Quantity:
LISÄÄ OSTOSKORIIN
 

Paketti sisältää:

 1. CL43-PA Hakulaite 10kHz/33kHz

 2. Putkilähetin 18mm

 3. Mikroputkilähetin 6,4mm

 4. Vesipohjainen merkkausmaali 12 x 400ml - keltainen

 5. Cobra snake lasikuituvetojousi Ø 11 mm - 100m .

 6. Cobra snake lasikuituvetojousi Ø 11 mm - 300m

 7. Cobra snake lasikuituvetojousi Ø 15 mm - 150m

 8. Cobra snake lasikuituvetojousi Ø 15 mm - 300m


CL43-PA PIENOISHAKULAITE 10kHz/33kHz

CL43 on edullinen ja helppokäyttöinen johtimien, kaapeleiden sekä putkilähetinsondien hakulaite. CL43:lla voi seurata ja paikantaa maakaapeleita ja sondeja useiden metrien syvyydestä. Sisätiloissa sen avulla voidaan etsiä esim. lattialämmityskaapeleita ja johtimia seinien sisältä ja muista rakenteista.

CL43:n käyttöliittymässä on vain kaksi painiketta, 13 led-merkkivaloa ja kaiutin. Antennien vaihtaminen ja irrottaminen on helppoa, minkä ansiosta laite sopii vaikka taskuun.

CL43-PA laitteiston perusvarustus ei sisällä omaa lähetintä, mutta se on yhteensopiva kaikkien Vesalan 10 kHz ja 33 kHz lähettimien (CTT33) ja putkilähetinsondien (ks. Putkisondit) kanssa. CL43 toimii myös muiden valmistajien 33 kHz:n lähettimien kanssa.

Varsinkin metalliputkien etsimistä varten sopiva 512 Hz:llä toimiva kokoonpano on CL43-PB. Vastaavat yhteensopivat sondit ovat Vesala PL18-05 ja PL42-05.

CL43:n antennivalikoimaa voi täydentää helposti myös jälkikäteen. Jos tarvitset laitetta kaapelien ja johtimien etsimiseen sisällä ja ulkona, kannattaa tutustua CT33-laitteistoon. Kokoamme tarpeesi mukaan juuri sinulle sopivan paketin antenneineen ja lähetinsondeineen pakattuna kätevään laukkuun.

Valittu paketti:

Pienoishakulaite CL43
Vastaanottoantenni SA43 (f = 10 kHz tai 33 kHz)

Tämä on kotimainen Vesala-tuote.

 


Putkilähetin 18mm, 33kHz

L18-33 on pienikokoinen putkilähetinsondi, joka on tarkoitettu käytettäväksi Vesalan CL43 pienoishakulaitteen, sekä muiden 33kHz:n taajuudella toimivien kaapelinhakulaitteiden kanssa.

Putkilähettimen käyttö

PL18-33 käynnistyy kun sen paristotila kierretään kiinni lähetinosaan. Sondikiinnitetään työntövaijeriin (ns. putkikäärme) joko kiertämällä se käärmeen M12-kierteeseen tai käärmeen kylkeen teippaamalla, minkä jälkeen laite työnnetään kohteeseen putkikäärmeen avulla.

Putkituksen reittiä seurataan hakulaitteen vastaanottimella samalla kun PL18-33 etenee kohteessa. Tällä varmistetaan että signaali ei katoa esim. mutkissa. Jos sondi törmää esim. tukokseen, sen sijainti ja syvyys voidaan määrittää tarkasti. Tämä helpottaa vian korjaustyötä ja vähentää turhaa kaivamista.

PL18-33:n kyljessä on laitteen päällä olon ilmaiseva punainen merkkivalo. Merkkivalo sammuu jos paristo on heikko. PL18-33:n halkaisija on 18,2 mm ja pituus vakioparistotilalla 85 mm. Lähetystaajuus on 32,768kHz (jatkuva signaali).

PL18-33:n sähkönumero (Snro) on 6709154.

PL18-33 korvaa aikaisemmat PL20-33 ja PL-33 sondit.

Tämä on kotimainen Vesala-tuote.

Peruskokoonpano

 • PL18-33 Lähetinsondi 3,6V

 • Litiumparisto LS14250

 • Säilytysrasia

 • Pikaopas


MPL6-33 Mikroputkilähetin, 6,4 mm, 33 KHz

 Tiedot MPL6-33 on hyvin pienikokoinen putkilähetin. Se on tarkoitettu käytettäväksi Vesalan CL43 pienoishakulaitteen, sekä muiden 33kHz:n taajuudella toimivien kaapelinhakulaitteiden kanssa. MPL6-33 sopii erityisesti valokaapelien ns. mikroputkien tukosten etsimiseen tai muiden pienien sähköä johtamattomien putkitusten ja viemäreiden etsimiseen. MPL6-33:n halkaisija on vain 6,4mm joten se sopii sisähalkaisijaltaan 8mm putkiin.

MPL6-33 koostuu toisiinsa liitettävästä lähetinosasta ja paristotilasta. Osien välinen puolijäykkä rakenne sekä lähettimen muoto mahdollistavat lähettimen kulun myös putken mutkien ja liitoskohtien läpi.

Tukosten etsiminen MPL6-33:lla

Lähetin käynnistyy ja alkaa lähettää paikannussignaalia kun sen paristotilaan pannaan paristo ja paristotila kierretään kiinni lähetinosan perään. Lähetin kiinnitetään M5-työntövaijerin päähän tai teipataan vaijerin kylkeen. Lähetin voidaan myös kiertää mikrokuitukaapelin kärkeen ennen kuin kaapeli puhalletaan 12/8 mm mikroputkeen.

Jos mikroputkessa on tukos, sen likimääräinen sijainti arvioidaan kaapelikartan ja putkeen syötetyn vaijerin/kaapelin pituuden avulla. Tämän jälkeen tukoksen tarkka sijainti etsitään paikantamalla MPL6-33:n signaali maan päältä kaapelinhakulaitteen vastaanottimella. Menetelmä säästää huomattavasti aikaa ja vähentää turhia kaivamiskustannuksia.

Muut käyttökohteet, paristot

Sekä lähetin- että paristotila ovat hermeettisiä, joten MPL6-33:ta voidaan käyttää myös vedessä. MPL6-33:n lähetinosan kärjessä oleva vihreä merkkivalo vilkahtelee kun laite on päällä. Vaihdettava litium-paristo kestää n. 10 tunnin käytön ympäristön lämpötilasta riippuen.

MPL6-33:n halkaisija on 6,4 mm ja pituus paristotila kiinnitettynä 84 mm.

Lähetystaajuus

32,768kHz jatkuva siniaalto

MPL6-33:n sähkönumero (Snro) on 6709144.

Tämä on kotimainen Vesala-tuote.

Peruskokoonpano

 • MPL6-33 Lähetin ja paristotila

 • Paristo 2 kpl litium-paristoja

 • Pakkaus

 • Taskukokoinen muovinen säilytysrasia

 • Käyttöohje


IDROSPRAY

VESIPOHJAINEN MERKINTÄSUIHKE

IDRO SPRAY on vesipohjainen akryylisuihke, joka sopii tilojen, alueiden ja käytävien merkitsemiseen ja rajaamiseen rakennustyömailla. Sopii sekä vaaka- että pystypinnoille. Sopii hyvin eri pinnoille sisällä ja ulkona: bitumi, asfaltti, laatat, kulmakivet, paalut, rappaus, marmori, kivi, muuraus, puu, sementti, vaahtomuovi ja materiaalit, jotka ovat erityisen arkoja perinteisille liuottimille. Tuotteen kuivuminen kestää muutaman minuutin. Tuotteen rakenne on kiinteä 24 tunnin kuluttua. Tuotteen, myös kuivuneen tuotteen, päälle voi maalata.

IDRO SPRAY ei sisällä tyypillisiä aineita, joita käytetään liuotinpohjaisissa lakoissa.

IDRO SPRAY -tuotteen tuoksu, ominaisuudet ja ulkonäkö eroavat täysin liuotinpohjaisista lakoista. Pyynnöstä tuotteesta on saatavana myös suihkepulloversio, jonka ponneaine on syttymätöntä.

Tuotteen poistaminen on helppoa. Jos tuote on vielä tarpeeksi kostea, sen voi poistaa kuivalla ja/tai vedellä kostutetulla liinalla. Jos tuote on jo kuivunut, sen voi pyyhkiä pois vedellä ja tarvittaessa puhdistusaineella kostutetulla liinalla. Poistamisen nopeuttamiseksi voi käyttää asetoni- ja/tai nitro-ohennetta.

KÄYTTÖOHJEET:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Puhdista merkittävä pinta ja suihkuta ainetta 10–15 cm:n päästä nopealla ja tasaisella liikkeellä. Vältä suihkuttamasta tuotetta liikaa yhteen kohtaan, jotta tuotetta ei kasaannu. Käännä pullo ylösalaisin käytön jälkeen ja puhdista venttiili painamalla sitä kevyesti. IDRO SPRAY -tuotteen käyttöä voi harjoitella pahville. Jotta vaahtoa ei muodostuisi (vaahto tosin katoaa välittömästi), tee ohuita kerroksia ja noudata etäisyysohjetta.

TEKNISET OMINAISUUDET

Sisällys 400 ml
Tuotepakkaus Paineistettu, nestettä sisältävä pullo
Saatavana useita värejä: musta, punainen, sininen, keltainen ja valkoinen ja pyynnöstä muita värejä
Tuoksu hajuton

PAKKAUS: 

Pakkauksessa 12 kpl 400 ml:n pulloja, saatavana seuraavat värit: musta, punainen, sininen, keltainen ja valkoinen pyynnöstä.

Koodi VIDROSP400NE IDRO SPRAY musta merkintäsuihke.

Koodi VIDROSP 400RO IDRO SPRAY punainen merkintäsuihke.

Koodi VIDROSP 400BL IDRO SPRAY sininen merkintäsuihke.

Koodi VIDROSP 400GL IDRO SPRAY keltainen merkintäsuihke.

 • Testaa tuotteen sopivuus sellaiseen kohtaan merkittävää pintaa, joka pysyy piilossa.

 • Tuotetta ei suositella käytettäväksi sellaiseen kohtaan, jossa renkaat tai ihmiset kulkevat maalin päältä, koska kitka voi irrottaa maalia. Tuote kestää kuivuttuaan hyvin vettä, mutta ei paljon hankausta.

 • Tuotteen käyttö ilkivaltatarkoituksiin johtaa vakaviin seuraamuksiin. Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu tuote. Pidä lasten ulottumattomissa.

 • Tässä esitettäviä tietoja (niiden luotettavuudesta huolimatta) on pidettävä suuntaa antavina. Niiden käyttö ei vaikuta vastuuseemme (mukaan lukien mahdollisten patenttien tai lisenssien rikkomukset). Käyttäjän vastuulla on varmistaa, että tuote sopii tiettyyn käyttökohteeseen.


Cobra snake Ø 11 mm - 100m

Snasycomin suuri lasikuituvetojousi pystykelalla

• Cobra snake Ø 11 mm
• Putkivetojousi Ø 11,0 mm, alku-/ loppuliittimellä, työntösukkulalla sekä terässakkelilla
• Vetojousi kelattuna Ø 1000 mm pystykelalle
• Päätykappaleen vakiokierre M12


Cobra snake Ø 11 mm - 300m

Snasycomin suuri lasikuituvetojousi pystykelalla

• Cobra snake Ø 11 mm
• Putkivetojousi Ø 11,0 mm, alku-/ loppuliittimellä, työntösukkulalla sekä terässakkelilla
• Vetojousi kelattuna Ø 1000 mm pystykelalle
• Päätykappaleen vakiokierre M12


 

Cobra snake Ø 15 mm - 150m

Snasycomin suuri lasikuituvetojousi pystykelalla

• Cobra snake Ø 15 mm
• Putkivetojousi Ø 15,0 mm, alku-/ loppuliittimellä, työntösukkulalla sekä terässakkelilla
• Vetojousi kelattuna Ø 1400 mm pystykelalle
• Päätykappaleen vakiokierre M16


 

Cobra snake Ø 15 mm - 300m

Snasycomin suuri lasikuituvetojousi pystykelalla

• Cobra snake Ø 15 mm
• Putkivetojousi Ø 15,0 mm, alku-/ loppuliittimellä, työntösukkulalla sekä terässakkelilla
• Vetojousi kelattuna Ø 1400 mm pystykelalle
• Päätykappaleen vakiokierre M16