Rack 0080.3500

Rack 0080.3500

1,620.27

Korkea, rajoituksetta laajennettavissa oleva säilytysjärjestelmä rumpukeloille. Varustettu yksittäisillä liukuvilla tankopidikkeillä ja turvalaitteilla, jotka estävät kelojen irtoamisen.

Tämä mahdollistaa myös yhden kelan siirtämisen samalla, kun muut kelat pysyvät turvallisesti paikoillaan. Käytännöllisten kiinnitystukien ansiosta järjestelmä on äärimmäisen modulaarinen. Yksittäisten tukien ansiosta kelojen ei tarvitse olla samassa linjassa. Hartsista valmistetut tankojen päät ja säädettävät kelakiinnikkeet mahdollistavat sujuvan aukikelaamisen.

Sis.ALV 24%

Quantity:
LISÄÄ OSTOSKORIIN

Tekniset ominaisuudet

  • Malli 0080.3500

  • Korkeus, m 3,5

  • Paino 125 kg

  • Kantavuus, kg 7000

  • Yksittäiset tuet Koodi 0025

  • Tangot 0015C.0000

  • Kelatilan leveys, m 0,7 / 0,8 / 0,9 / 1 / 1,1 / 1,15 / 1,30

RACK-SÄILYTYSJÄRJESTELMÄN OMINAISUUDET

• RUNGON SIVUTUET (Koodi 0080) UNP-terästä, mitat 100 x 8mm, parantavat telineen kestävyyttä ja kantavuutta. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat säilytysjärjestelmät, ”Rack”-telineen rungot ovat erittäin kestäviä ja mahdottomia taivuttaa – vaikka niihin osuisi trukki. Ne ovat itsekantavia ja naarmutuksenkestävällä epoksimaalilla käsiteltyjä. Sivutuille on rungoissa reiät 100 mm välein.

• YKSITTÄISET TUET (KOODI 0025). Tämä järjestelmä mahdollistaa kelojen erittäin vapaan asettelun. Tankojen ei tarvitse olla samassa linjassa, koska rungoissa on runsaasti reikiä niiden kiinnitystä varten.

• TANGOT KAULUKSILLA (Koodi 0015C) on valmistettu 48 x 5 mm teräsputkista ja varustettu sorvatuilla päillä, jotka on hitsattu kiinni putkeen. Kestävät, itsevoitelevat laakeriholkit on valmistettu hartsista, ja ne estävät tukia kuluttamasta tankoja sekä mahdollistavat helpon aukikelaamisen. Tämä on merkittävä ero sellaisiin järjestelmiin nähden, jossa teräsosat liikkuvat toisten teräsosien varassa ja käyttäjän on suoritettava sotkuista voitelua. Tangot on varustettu säädettävillä kauluksilla, jotka pitävät kelan paikallaan. Niiden avulla säästetään jopa 90 % kelan vaihtoon kuluvasta ajasta, koska kauluksia ei tarvitse poistaa – ne sopivat kelan reikään. Kauluksia voidaan tarvittaessa säätää (toisin kuin kohdistuskartioita, jotka on poistettava). Kantavuus 2000 kg. Sinkitty.

rack--.jpg

Hartsiset laakeriholkit helpottavat aukikelausta. Holkit pysyvät paikoillaan 12 mm terästukien päällä, ja terästengot kääntyvät niiden sisällä. Tämän ansiosta kuluminen ei koskaan ole ongelma. Yli 25 vuoden aikana emme ole koskaan vaihtaneet yhtään laakeriholkkia.

Tuet (025) on suunniteltu täydellisesti runkoon sopiviksi, jolloin lopputulos on tukeva ja turvallinen eikä paino kohdistu pelkästään kiinnityspulttiin. Pultti kiinnittää telineen tukevasti runkoon tärähdysten vaimentamiseksi.