GLISS® WM-1 kanisteri 25kg

GLISS® WM-1 kanisteri 25kg

172.05

TEKNISET TIEDOT

Ulkonäkö valkoinen
Tuoksu ei mitään
Viskositeetti 2 000 ± 100 cps
Ominaispaino g/cm3 1
pH 7, neutraali
Käyttölämpötila –5…+50 °C
Myrkyllisyys myrkytön
Vesiluokitus WGK 1 (Saksan ja Ison-Britannian vuoden 2000 standardien mukaisesti) GLISS® WM-1 on myrkytön, inertti, biohajoava, syttymätön tuote.

Tuotekoodi: VGLISSWM125

Sis.ALV 24%

Quantity:
LISÄÄ OSTOSKORIIN

GLISS® WM-1 on tarkoitettu käytettäväksi sähkö-, puhelin- ja valokaapelien asennuksessa. Se poistaa kitkaa jopa 80 %. Sitä voidaan käyttää samoihin käyttötarkoituksiin kuin CARIMAn suunnittelemia ja valmistamia saman sarjan voiteluaineita.

GLISS® WM-1 soveltuu myös kitkan vähentämiseen putkien asennuksen aikana. Se vähentää merkittävästi kitkaa putkien asennuksen aikana. .

Ulkonäkö: Ohut, valkoinen geeli. Vesi ja gelatiinin sisältämä glykoli toimivat voiteluaineina sekä apukeinoina muille erikoisvoiteluaineille. Geeliä on helppo levittää, ja sitä voidaan käyttää myös pystysuuntaisesti asennettaviin kaapeleihin, joten voiteluainetta ei tipu tai mene hukkaan.

Normaali käyttö: Levitä geeliä kaapelin päälle sienellä ja asenna kaapeli. Vesi haihtuu ja jättää kaapelin pintaan voiteluainekerroksen. Voiteluainekerros pysyy kaapelin pinnalla erittäin pitkään, joten kaapeli on helppo vaihtaa ja samaan putkeen on helppo asentaa muita kaapeleita.

Käyttö paineilmalla toimivissa kaapelinasennuslaitteissa: Kun valokaapelia asennetaan muoviputkiin automaattisella, paineilmalla toimivalla kaapelinasennuslaitteella, GLISS® WM-1 -geeliä voidaan käyttää putkien esivoiteluun. Lisää sopiva määrä GLISS® WM-1 -geeliä putkeen, työnnä sitä sisäänpäin ilman avulla ja levitä geeliä sienen ja paineilman avulla. Sieni levittää tuotteen tasaisesti, vesi haihtuu ja putkien seinämiin jää hyvin ohut kerros voiteluainetta. Voiteluaineen määrä 1 000 metrin putken esivoiteluun: n. 500–1 000 g.

Ei liimaudu (liimautumisella tarkoitetaan sitä, että geeli muuttuu veden haihduttua liimaksi, jolloin kaapelit tarttuvat kiinni toisiinsa).