GLISS® S LUB10 pullo 1kg

GLISS® S LUB10 pullo 1kg

9.40

Tekniset tiedot:

Ulkomuoto Valkoinen neste, alhainen viskositeetti
Tuoksu luonteenomainen
Viskositeetti 30 s, Ford cup, halk. 4 mm, 20 °C
Ominaistiheys 1 030 ± 0,03 g/cm3
pH 7,5 ± 0,5
Syttyvyys syttymätön
Lämpötila 0…70 °C.

Tuotekoodi: VSLUB101

Sis.ALV 24%

Quantity:
LISÄÄ OSTOSKORIIN

S LUB 100 on erikoisvoiteluaine valokuituasennuksiin ja mini- ja mikrokaapelien asennukseen kaapelinpuhalluslaitteella. Se on erilaisia polymeerejä sisältävä vesiemulsio.

S LUB 100 on erittäin tehokas, vesipohjainen voiteluaine. Se vähentää merkittävästi kitkaa. S LUB on valkoista nestettä, jonka viskositeetti on alhainen.

S LUB 100 tarttuu erinomaisesti kaapelien pintaan ja putkien sisäpintaan. Se jättää pintaan erittäin ohuen voiteluainekerroksen eikä liimaudu. Tuotteen käyttö: Kaapelien ja putkien esivoitelu

S LUB 100 -tuotteessa on samat perusaineet kuin S LUB 10 -tuotteessa, mutta kitkaa erittäin tehokkaasti vähentävien apuaineiden ansiosta se on paljon tehokkaampi.

Käyttö:

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä ja levitä tuotetta putken sisään. Esivoitele putki pienellä sienellä työntämällä sitä paineilmalla. Tuote sopii myös kaapelinpuhalluslaitteisiin, joissa on öljyannostelija kuidun voitelemiseksi työntöprosessin aikana.

S LUB 100 -tuotetta voi käyttää myös valokuidun voiteluun ennen kaapelinpuhalluslaitteen käyttämistä tai sen jälkeen. Laitteessa voi olla joko teräspyörä tai kumipyörä.