GLISS® kanisteri 20kg

GLISS® kanisteri 20kg

89.28

TEKNISET TIEDOT

Ulkonäkö maitomainen neste
Tuoksu hajuton
Viskositeetti/koostumus erittäin juokseva
Ominaispaino 0,990 g/cm3
pH 7, neutraali
Syttyvyys syttymätön
Liukoisuus täysin vesiliukoinen
Käyttölämpötila –5…+40 °C
Myrkyllisyys myrkytön
Vesiluokitus WGK 1 (Saksan ja Ison-Britannian vuoden 2000 standardien mukaisesti) GLISS on myrkytön, inertti, syttymätön tuote.

Tuotekoodi: VGLISS20

Sis.ALV 24%

Quantity:
LISÄÄ OSTOSKORIIN

GLISS® kehitettiin vuonna 1978 alun perin poistamaan kitkaa murtohälytysjärjestelmien puhelinjohtoja asennettaessa, mutta myöhemmin tuote osoittautui korvaamattomaksi kotitalouksien järjestelmien johtojen asennus- ja purkutöissä. Se poistaa jopa 70 % kitkasta, jota syntyy kaapelien asennuksessa. Tuotteen helppokäyttöisyyden, juoksevuuden ja sileyden vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi kotitalouksien johtojärjestelmien asennuksessa.

GLISS® on vesipohjainen voiteluaine.
GLISS® ratkaisee kaikki kitkan aiheuttamat ongelmat asennettaessa ja poistettaessa kotitalouksien järjestelmien johtoja.
GLISS® säilyttää voitelutehonsa jopa vuosia tuotteen levittämisen jälkeen.
GLISS® suojaa kaapeleita ikääntymiseltä.
 GLISS® on yhteensopiva kaikentyyppisten kaapelien kanssa.

Käyttö:

Kun asennat uusia johtojärjestelmiä, suihkuta GLISS® -tuotetta suoraan johtoihin ennen niiden asentamista tai kaada GLISS®-tuotetta putkeen ennen johtojen asentamista. Kun poistat johtoja, kaada GLISS®-tuotetta suoraan putkeen, odota hetki, jotta tuote saavuttaa kitkakohdan, ja vedä sitten johto ulos. Kun asennat uusia johtoja olemassa olevaan johtojärjestelmään, kaada GLISS®-tuotetta suoraan putkeen ennen uusien johtojen asentamista.

Käyttövaroitus: varo, ettei tuotetta pääse tippumaan marmorille, kokolattiamatolle, parketille tms. Jos tuotetta tippuu pinnoille, sen voi poistaa käyttämällä tavallisia kankaille tarkoitettuja tahranpoistoaineita.