GLISS® GEL ämpäri 5kg

GLISS® GEL ämpäri 5kg

18.84

TEKNISET TIEDOT

Ulkonäkö vaaleansininen geeli
Tuoksu ei mitään
Viskositeetti 34 000–40 000 cps
Ominaispaino 1,00–1,05 g/cm3
pH neutraali, 7,00–7,50
Käyttölämpötila -–10…+50 °C
Myrkyllisyys myrkytön
Vesiluokitus WGK 1 (Saksan ja Ison-Britannian vuoden 2000 standardien mukaisesti)

GLISS® GEL on inertti, biohajoava, syttymätön tuote.

Tuotekoodi: VGEL5

Sis.ALV 24%

Quantity:
LISÄÄ OSTOSKORIIN

GLISS® GEL on suunniteltu poistamaan kitkaa, jota syntyy, kun raskaita sähkökaapeleita asennetaan muoviputkiin. GLISS® GEL poistaa kitkaa jopa 80 %. Sitä voidaan käyttää samoihin käyttötarkoituksiin kuin saman sarjan voiteluaineita erityisesti silloin, kun kyseisten tuotteiden käyttö ei ratkaise kaikkia ongelmia.

Ulkonäkö: vaaleansininen geeli. Vesi ja gelatiinin sisältämä glykoli toimivat voiteluaineina sekä apukeinoina muille erikoisvoiteluaineille, joita tarvitaan, mikäli kitka vaikeuttaa kaapelien asianmukaista asennusta.

Kotitalouskäytössä tuote auttaa ehkäisemään voiteluaineroiskeita puulattioille, matoille ja muille vaikeasti puhdistettaville materiaaleille.

Teollisuuskäytössä tuotetta käytetään laajamittaisissa sähkökaapeliasennuksissa muovi- ja betoniputkiin.

Käyttö: levitä geeliä kaapelin päälle sienellä ja asenna kaapeli. Vesi haihtuu ja jättää kaapelin pintaan voiteluainekerroksen. Voiteluainekerros pysyy kaapelin pinnalla erittäin pitkään, joten kaapeli on helppo vaihtaa ja samaan putkeen on helppo asentaa muita kaapeleita.

Ei liimaudu (liimautumisella tarkoitetaan sitä, että geeli muuttuu veden haihduttua liimaksi, jolloin kaapelit tarttuvat kiinni toisiinsa).